Reklama jest irracjonalna w stosunku do kobiet.
Mam swoich operatorów simplusa i heyah i jestem z nich zadowolona. Tyle było zamieszania z Play i wcale zbytnio się nie przyjął.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
A co do Playa, to ja mam telefon u nich od samego początku i nie mogę narzekać.
Kto mi da 1000 darmowych minut do sieci w cenie abonamentu..?
Poza tym podoba mi się możliwość blogowania przez komórkę, wchodzenia na grono przez komórkę itp..
_________________ A gdyby tak choć raz zapomnieć, że płynie czas..?
Wysłany: 2008-03-13, 01:47
Ssie Orange rządzi i tyle
Nowym operatorom będzie ciężko wbić się na rynek, który jest zdominowany przez 3 gigantów. Co z tego, że np. powstała sieć wpmobi.pl jak tak naprawdę to jest dalej Orange.
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
jak dla mnie to poza gadżetami, które dodają do startera to nic innego i ciekawego nie zaproponowali.
Wymyślili sobie, ze to dla "prawdziwych mężczyzn"... każdy ma prawo sobie coś wymyślać ;P
Co do Playa to ja jestem od jakiś dwóch miesięcy.. i pluje sobie w brodę, że nie poczekałam bo teraz na pierwsze urodziny wprowadza na pewno jakieś fajne promocje, a ja tak zwyczajnie wzięłam abo.. ehhhhh.. ;P
Sieć jak każda inna, pierdółki do startera, które można ot tak za darmo do zakupów dostać.
Z pierwszym telefonem komórkowym wybrałem Orange (początki, a raczej koniec Ideii)
Nie patrzę na ceny i darmowe minuty, bo też i dzwonić za dużo nie dzwonię. A jeżeli już mam wydać pieniądze na rozmowy to n-groszy nie robi mi różnicy.
Reklama jak reklama, nie grzeje ni ziębi (nawet nie widziałem jej tylko słyszałem)
Najważniejsze jest to jakie zamieszanie się przy niej dzieje. Bezsensowne z mojego punktu widzenia.
Może i coś poważnego z tego urośnie, ale narazie kiepsko to widzę.
Watpie ze sie przyjmie, tak jak play. Nikt z moich znajomych nie jest w playu.
Orange rzadzi i bedzie.
Beznadziejne "dla prawdziwych mezczyzn"
Walcie sie
"Sieć dla prawdziwych mężczyzn" to hasło mnie od pierwszego usłyszenia odrzuciło.
Znaczy że wszystkie dziewczyny będą poza siecią i rozmowy do nich będą droższe?
emocja napisał/a:
Orange rzadzi i bedzie
u mnie conajmniej 80% numerów to plus, Każda z najważniejszych sieci ma chyba tereny gdzie jest na pierwszym miejscu i takie gdzie zajmuje niską pozycję.
Ostatnio zmieniony przez Giętki 2008-07-15, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.