Mam taką komórkę Sony Ericsson J210i i ostatnio sobie włączyłam funkcę, która informuje mnie, gdzie się znajduję. No więc komórkę mam najczęściej w pokoju na biurku i co tam zaglądam to mieszkam gdzie indziej. O co chodzi?
Acha, i jeszcze jedno. Jeszcze do niedawna mogłam pisać długie sms-y, a teraz bardzo krótkie, czasem nawet napiszę 5, 6 słówek i już pisze mi, że piszę drugiego. Nie wiem co się stało, ale przypuszczam, że era może mi płatać takie psikusy, skoro odmówiłam im po dwóch latach przedłużenia umowy...? Czy to możliwe? I co zrobić, żeby długość wiadomości była taka jak zawsze?
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-13, 19:02
Apple, w mojej nokii pomogła zmiana ustawień wiadomości w obsłudze znaków z pełnej na uproszczoną (nie straciłam wtedy możliwości używania polskich znaków). i znowu normalnie sms może mieć 160 znaków :-)
też mam usługę informowania o miejscu, w którym się znajduję ;-) zabawnie jest siedzieć na zajęciach w collegium novum i widzieć na telefonie napis: Rynek - Restauracja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.