Długo juz zastanawiam się nad 36i6. Może wreszcie sprawie sobie prezent na świeta...
Za i przeciw!!!!!! Jednym słowem opłaca się? Jakieś nowe promocje dają. Nie znam zbyt dobrze zakamarków oferty...
Mhm 36i6 jest naprawdę fajne. Mam mnóstwo znajomych w plusie i smsuję sobie do nich za 3 złote miesięcznie. Ogólnie bardzo tanio mi wychodzi. O wiele taniej niż miałem w innych prepaidach. Tylko trzeba sobie dobrać odpowiednie taryfy.
ja sie zapoznalam juz z oferta troche. Baaardzo fajna. Dla młodziaków w sam raz. Ja tez wole nie wydawać duzo na komórke....do plusa jest taniutko, 3zł na smsy, i 10zł za polaczenia z jednym numerem w plusie na miesiąc, lub n a24h 10,50 zł ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.