Hmmm... pierwszy raz cos takiego widze na oczy wiec trudno mi cokolwiek powiedziec na ten temat Ale jezeli uwazasz ze Ci sie przyda i Ci sie podoba a przede wszystkim nie zosatniesz oszukany przy tej transakcji to mozesz sobie kupic cos takiego
tafcio, nie przesadzaj jak za tą cene to jest to cudo No ale chyba jednak nazbieram na laptopa jakeigos na wakacje musze miec jak wyjade do babci aby miecc tam jakiegos kompa
nie przesadzaj?? to ma az 76 Mhz 16mb ram 256 kolorow i uzywany podniszczony sprzet mi by bylo szkoda kasiory na taki szajs wolal bym jakiegos laptopa nawet 200 MHz
_________________ Kochaj góry, kochaj lasy, na Giewoncie sadź kiełbasy =P
tafcio, ale za 160 łż nie kupisz zadnego innego palmtopa:P po za tym mi on był by tylko do otworzenia strony www i jakiegos edytora html i koniec Podobaja mi się jego rozmiary ze wszedzie go zabrac mozna
No ale zastanawiam się nad laptopem jakims P 266-400 MHz Bo na 266 juz mozna filmy ogladac
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.