Każdy program graficzny to potrafi, nawet zwykły windosowy Paint. Jeśli jednak masz fotki z rozszerzeniem .jpg i chcesz jeszcze zaoszczędzić na wadze to dobry szybki i za free jest program Inpaint.
PS nie polecam jeśli chcesz tylko po to . jeśli chcesz robić podstawowe rzeczy z fotkami i trochę kombinacji polecam photo filtre ale nie ten najnowszy bo to shit . http://www.programosy.pl/program,photofiltre.html o ten mam, używam i jestem zadowolony pozdrowienia
_________________ "Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.