PhotoShop, Paint, Corel Draw.
Tylko te znam. Niestety posiadam tylk oten środkowy. Ten pierwszy mam na p0łytcie ali mi się nie chcę zainstalowac.,
jakby ktoś miał do udostepnienia instalkę to byłbym wdzięczny.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ja polecam Adobe Photoshop 8.0 CS jest już 9.0 ale nie mogłem znaleĽć do niego witaminki Jak byś chciał ściągnąć to najlepiej z eMulka Oczywiście nie musisz ściągać możesz sobie kupić
_________________ "Nie można mieć wszystkiego, bo o czym byśmy marzyli."
"Nie trakój życia zbyt serio, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy."
"Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana."
Pozdro dla Gość
co za problem zainstalowac eMulka i sciagnac sobie dowolna wersje?
WyobraĽ sobie ,ze mam eMUL'a.
Ale wiem ,ze jak ktoś mi wrzuci na darmowy serwer Photoshopa ze swojego dysku ,to będzie to jakaś normalna wersja, zapewne bez wirusów itd.
Prośba nadal aktualna.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.