witam!mam problem,mianowicie-zamowilem kuchnie no i firma przeslala mi projekt na poczte ale nie moge tego projektu otworzyc zadnym programem ktory posiadam.szukalem w necie ale tez niczego nie znalazlem.mieszkam za granica a kuchnie zamowilem w polsce i dlatego musze zobaczyc ten projekt zanim kupie te kuchnie!program ktorego uzywa firma to napisany specjalnie na zamowienie firmy 'PROSTO' jezeli ktos moze mi pomoc to prosze o podpowiedz czego szukac!!z gory dziekuje i pozdrawiam!!
I to ma być niby format pliku? Już prędzej element nazwy.
Mój komputer - Narzędzia - Opcje folderów - Widok - Odznacz haczyk przy "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików", a potem sprawdź, co jest po kropce w nazwie pliku.
To nie wiem... Może po prostu napisz maila do tej firmy z pytaniem, czym masz to otworzyć. Albo może na ich stronie jest o tym wzmianka? Jak się ta firma nazywa?
jaka firma by to niebyla maja obowizaek udostpnic go formie dostepnej dla laika niezaleznie od tego jakiego softu sami uzywaja i czy jest on ogulnie dostepny czy nie
pwinny to byc zdjecia ,film 3d , lub jakas przentacja - ale bym ich tam zjebal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.