A wrzuć jak możesz...
Ale jak wybieram plik z np filmem i biorę Otwórz za pomocą to nie mam do wyboru Windows Media Player. Ale jeszcze poszukam może coś przeoczyłem bądź mam inna wersje win 7
_________________ Zbyt dumni by do siebie wrócić...
Zbyt zakochani by zapomnieć...
Nie bój się śmierci...
A Ona zacznie bać się Ciebie...
Witam
mam problem z odtwarzaniem muzyki oraz filmów w media Player.
Niedawno mój komputer został sformatowany i od tego czasu nie mogę odtwarzać na nim żadnej muzyki ani filmów.
Gdy próbuje odtworzyć jakiś plik pojawia się komunikat
Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Plik jest uszkodzony lub jego format nie jest obsługiwany przez program.
Wysłany: 2010-07-18, 21:28
Cytat:
AŚKa
na 99% nie masz zainstalowanych kodeków poszukaj sobie w googlach jakiegoś zestawu kodeków do tego zainstaluj jakiś odtwarzacz plików mp3 (np winamp) i filmów (np Allplayer)
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.