Kupiłam sobie niedawno latopa z toshiby z oprogramowaniem windows vista i mam klopot... nic sie na tym pojeb**** oprogramowaniu zrobic nie da filmow nie dalo sie ogladac nagrywanych ale dalam juz sobie z tym rade, chcialam sobie simsy zainstalowac lipa nie pojdzie ani gg ani inne takie...:( pomożcie mi pliis.
PS. wiem ze lepiej by bylo zmienic oprogramowanie ale w takim razie po co placilam wiecej za latopa z oprogramowaniem skoro moglam kupic bez??!! zalezalo bym mi na rozwiazaniu tego problemu a nie zmienianiu na windowsa xp
jestem uzytkownkownkiem ms win vista od padziernika ubieglego roku i wlasciwe niemam z tym systemem najmniejszych problemow dziala mi zarowno gg jak i wiele innych programow wiec prosze zastanow sie jeszcze raz kto jest pojebany system czy jego uzytkownik...
pozatym na to ze cos ci tam niedziala sklada sie wiele rozmaitych czynnikow jak np. to czy zabezpieczasz swoj system i jak go uzywasz..
jezeli kcesz jakiejs ponmocy moglbymo postarac ci sie jakos pomoc ale twoj opis jest tak lakoniczny ze truno wywynioskowac jakiekolwiek przyczyny ze ci costam niedziala
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-12-18, 20:12, w całości zmieniany 1 raz
zalezy czy instalujesz najnowsze programy takie jak gg bo zazwyczaj przy kazdym opisie programu pisze na jakich systemach dziala ... a co do simsow to sproboj kliknac prawym przyciskiem myszy na ikone gry potem-->wlasciwosci-->(zakladka)zgodnosc i tam wlaczyc "uruchom ten program w trybie zgodnosci" i zaznacz "xp"(o ile jest bo stycznosci z vista nie mialem i niewiem czy xp jest)...wedlug mnie powinny pojsc ... a tak ogolnie to tylko najnowsze gry sa w pelni zgodne z tym systemem (zreszta jak i szystkie inne aplikacje)ale wiekszosc juz dziala...pozdro
_________________ Pozdrowienia dla wszystkich pozdrowiających ^^
Ja też używam Visty dość długi czas i nie narzekam. Wszystko chodzi jak powinno. Zero problemów. Stabilna, przejrzysta i wydajna. Jak nie umiesz się posługiwać Vistą to zainstaluj sobie XP-ka. A jak nie wiesz co zrobić to napisz do Microsoftu. Pozdrooo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.