Wysłany: 2007-05-01, 14:37 Problem z instalacją systemu
Witam!!
Mam problem.
Używam windows xp. Chcę wgrać winme.
Instalację systemu ME mam na dysku twardym.
Nie mam płyty bootującej,a
Stacja dyskietek jest zepsuta.
Nie mam też nagrywarki.
Pilnie proszę o pomoc.
wiesz ze w xp jest cos takiego jak "dostosowanie" czyli ruszasz gre w systemie xp i zaznaczasz w dostosowaniu ( we wlasciwosciach) zeby uruchamial tak jak w win 98 & ME
pozatym mozesz sobie sciagnac program o nazwie VIRTUAL PC ktory pozwala na zainstalowanie w xp drugiego systemu tzn musisz miec ramu conajmniej 512 mb zeby ci niecielo aha no i tam tez musisz miec plyte z bootem ale z ta roznica z skoro to wszystko jest w xp to mozesz zamist plyty podpiac obraz iso a ten mozesz sobie latwo zrobic za pomoca chocby alcohola
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-05-01, 15:17, w całości zmieniany 3 razy
chodzi o to ze po zainstalowaniu programu jest w gornym pasku taka opcja zeby albo uzywal twojego cd-romu ktory masz w swoim komputerze albo mozesz mu pokazac sciezke do pliku ISO (obrazem plyty)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.