heyjka.. Pilnie potrzebuje pomocy... może już gdzieś ten temat był,ale ja jestem tu new. Słuchajcie jak włączam gg cały ekran jest w starsznie wielkiej czcionce... xD Poprostu szok. Nie wiem co mam z tym zrobić.. Instalowałam od new gadu,ale to nic nie daje.. pomocyyyy..
Wejdź w C:/Program Files/Gadu-Gadu, kliknij prawym przyciskiem myszy na gg.exe, kliknij na "Właściwości", przejdź do zakładki "Zgodność" i sprawdź, czy przypadkiem nie ma zaznaczonego haczyka przy "Uruchom w rozdzielczości ekranu 640 x 480" - jeśli tak, to odznacz i zastosuj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.