Mam problem. Probowałem usunąć linuxa i niewiem jak to zrobić. Po moich trudach teraz komp wogole się nie włancza tylko zatrzymuje się przy włanczaniu na komunikacie "Verifing DMI Bool Data". Chciałbym sformatować dysk na system plików Fat32 bądz NTFS. Jak to zrobić..proszę pomóżcie mi! Z dziękuję.
tylko tyle że ani z dyskietki startowej ani z płyty nie chce się komp uruchomić? Komp jest nowy i być może dlatego...wie ktoś może jak ustawić w biosie uruchamianie z płyty bo obecnie to na płytę wogóle nie reaguje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.