znacie jakieś proste i godne polecenia programy do przerabiania zdjęć? coś w stylu photoshopa.
byłabym wdzięczna od razu za linki z możliwością bezpłatnego ściągnięcia.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Za pomocą IrfanViewa możesz zdjęcia kadrować, powiększać, pomniejszać, rozmazywać, wyostrzać, rozjaśniać, zmieniać kolorystykę itp. A jeżeli chodzi o potężniejsze narzędzia, to nie ma sensu polecać czegoś "w stylu Photoshopa" - lepiej po prostu zacząć z niego korzystać. ;p Nic lepszego nie ma.
Dziekuje wszystkim.
Spróbuje ponownie z pohotoshopem, a jak nie wyjdzie to zobacze GIMPa.
Paint Shop Pro - osobiscie wole go nawet od Photoshita
z jakis prostszych to moze paint.net - tzn nigdy sie nim niebawilem bo na pierwszy rzut oka byl zbyt malo zaawansowany jak dla mnie ale jezeli szukasz czegos co jest na nizszym poziomie niz photoshop czy paint shop pro to moze akurat ci przypasi
// powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-12-30, 19:01, w całości zmieniany 4 razy
Kurcze, albo go nie rozszyfrowałam jeszcze, albo GIMP jest strasznie... nieciekawy.
Jakoś niewiele fajnych funkcji światłocieniowych itp. musze jeszcze nad tym posiedzieć..
A ja cie kocham
Kurcze, albo go nie rozszyfrowałam jeszcze, albo GIMP jest strasznie... nieciekawy.
Jakoś niewiele fajnych funkcji światłocieniowych itp. musze jeszcze nad tym posiedzieć..
Tofman, też doszłam do tego wniosku i teraz bawie się PhotoScape poleconym przez koleżankę. Bardzo fajny programik, prosty, ale ma potrzebne funkcje. polecam
A ja cie kocham
Tofman, też doszłam do tego wniosku i teraz bawie się PhotoScape poleconym przez koleżankę. Bardzo fajny programik, prosty, ale ma potrzebne funkcje. polecam
w sumie niepostkalem sie z takim programem ale jakos najszybciej pracuje w paint shop pro... noe zreszta niebede sie powtarzal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.