Wysłany: 2008-01-23, 19:08 Okienko folderu w dziwnej formie
Nie wiedziałam szczerze mówiąc jak nazwać temat. Otóż chodzi mi o to, że już chyba z 3 raz, przez kliknięcie "tu i ówdzie" w momencie, jak mi się ''zadużokliknęło" >> otworzył się jakiś folder z pulpitu, ale tak .... dziwnie... I te niby otwarte okienko folderu mogę sobie tak przesunąć, jak drugi pasek zadań, rozciągać itd, ale nic po za tym szczególnego...
Pytanie moge jest takie: Jak takie coś zrobić? Bo robię to przez przypadek, a jestem ciekawa co to za opcja
Co tu dużo mówić i tłumaczyć, po prostu wstawię zrzut ekranu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.