Wys³any: 2008-02-27, 14:46 Nie dzia³a mi d¼wiêk...
Pomocy!!! Potzrebujê sterowników do swojej p³yty g³ownej. Zainstalowa³am sobie EverestHome aby sprawdziæ nazwe p³yty g³ownej i wyskakuje mi tam, ¿e nazwa p³yty g³ownej jest nieznana co mam robiæ?! proszê o pomoc:) to mój numer gadu-gadu je¶li potrzebujecie wiêcej informacji 8997078.
W takim razie otwórz obudowê od komputera i przeczytaj oznaczenie... na pewno znajdziesz je na p³ycie... pó¼niej wpisz w google nazwê producenta (b±d¼ model p³yty jaki odczyta³a¶) z dopiskiem "support" i napewno znajdziesz jego stronê z sterownikami gdzie bêdziesz mog³a sobie ¶ci±gn±æ stery.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.