Jaki monitor według was jest najlepszy chodzi mi głownie o wielkośc (ilośc cali). Zastanawiam się nad kupnem albo 17 lub 19 albo 21 cali no ale czy bedzie on dobry do gier bo to by był taki jak TV
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ja tam bym bral 19 do gier bo chyba im wiecej widzisz i dokladniej tym lepiej Ale ja to glownie na kompie ogladam filmy i siedze w necie wiec ja sobie bym bral ten 21 cali
21 jest juz za duzy,bolaly by Cie oczeta,17-stka za mala-proponuje 19-stke
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie boj zaby Ja jak ogladam filmy to nie siedze wlepiony w ten monitor tylko w odpowiedniej odleglosci A poza tym ja mam tak wyrko usadowione ze ogladam sobie filmy wygodnie siedzac na lozku
tak,alekiedy sie pyka w gierki cala noc to idzie oslepnac
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
LCD 19' - Używam i jestem zadowolony. Na początku nie mogłem się przyzwyczaić do wielkości i oczy mi biegały po całym wyświetlaczu, ale po jakimś czasie było ok. Do gier też dobry jest.
hmmm.. ja mysle nad zwykłem monitorem flatron chyba bo LCD jakos mnie nie przekonuje Prymas a na tej 19 cali to dobrze sie pracuje ;d czyli czy nie jest za wielki ?
Bo monitor 21 cali to jest prawie taki sam jak 19 LCD ma chyba 1 cal wiecej tylko ;d
Prymas a na tej 19 cali to dobrze sie pracuje ;d czyli czy nie jest za wielki ?
Na początku miałem na nim ustawioną rozdziałkę 1024 na 168 - to była masakra, bo wszystko było za duże. Po jakimś czasie ustawiłem 1280 na 1024 - to było to. Pracuje się wyśmienicie. Jak kupisz duży monitor, to pamiętaj, aby od razu przyzwyczajić się do wysokiej rozdzielczości.
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
podobno te wczesniejsze 2 sa tansze od 19 bo bylu bardziej awaryjne
ale z biegm czasu wszelkie problemy technicze zostaly rozwiazane i 21 staly sie stabilne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.