Słuchajcie mam pytanie, brzmi ono tak:
,, Jak mam zwiększyc energie bez ładowarki w laptopie Fujitsu Siemens????,,
Bo jak mam ładowarke to jest obraz jasny,a jak rozłącze to włącza się oszczędność baterii i jest ciemny obraz... Co mam zrobić? Szperałam w ,,OPCJACH ZASILANIA,, ale tam nic nie ma... pomózcie ;(
[ Komentarz dodany przez: Michał: 2008-07-05, 23:21 ]
Czy to takie trudne czytać opisy działów? Przenoszę...
Wyłącz opcję oszczędzania baterii tam gdzie ikonka stanu baterii, powinnaś to również znaleźć w panelu sterowania. Miałem kiedyś laptopa Fujitsu Siemens i wyłączałem tę opcję bez problemu z tym, że praktyczniej jest mieć to włączone w moim przynajmniej przypadku bateria nie trzymała zbyt długo z wyłączoną opcją oszczędzania baterii.
Ostatnio zmieniony przez jason. 2008-07-07, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.