My własnie kupiliśmy nowy komputer, bo stary w końcu odmówił współpracy. Myślę, że komputery są wygodniejsze i nie buczą tak jak laptopy, no i są też o wiele mocniejsze, natomiast laptop jest przede wszystkim mobilny, jak tu własnie przede mną wspomniał kolega, i to jest jego największy plus. Dlatego wg mnie najlepiej jest posiadać oba sprzęty. I ja tak zrobię. Jak tylko mój budżet się podreperuje, zafunduję sobie takie mało cacko. Trochę to może niestety potrwać... i może to buć nawet niejaki Toshiba!
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
ja wole używać lapka. dla mnie liczy sie mobilność. wiadomo że blaszak może być wydajniejszy za mniejszą cene, ale ja np już chyba wyrosłem z grania bo jakos mnie to juz nie kręci więc nie potrzebuje super extra wydajności a raczej mobilności.
Wysłany: 2008-07-31, 23:46
Zdecydowanie polecam laptopa przez 8 lat miałem PCeta, nigdyy jakoś nie ciągło mnie do laptopów (myślałem że są dużo słabsze), jednak w grudniu na 18 dostałem od chrzestnej laptopa i jeste z niego bardzo ZADOWOLONY super wydajnośc (skończyły się już raczej czasy laptopów z zintegrowaną kratą graficzną choc wciąż zalegają takie w sklepach) jeśli mam ochote pograc to nie musze się o nic martwic bo wszystko chodzi płynnie a laptop wcale nie należał do najdroższych.
Sumując laptop = wydajnośc tak jak pc + MOBILNOŚĆ
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Myślę, że komputery są wygodniejsze i nie buczą tak jak laptopy, no i są też o wiele mocniejsze, natomiast laptop jest przede wszystkim mobilny, jak tu własnie przede mną wspomniał kolega, i to jest jego największy plus.
a z jakim ty laptopem miałaś do czynienia że on buczy?
no i pozatym przy cenach energii w tej chwili laptop jest o wiele bardziej ekonmiczny
Wysłany: 2008-08-06, 10:17
No laptoy chodzą dużo ciszej od PC, więc to PCety buczą i huczą, wyją itd.
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.