Jak się czyta niektóre łancuszki to aż ma się ochotę na kupno AK-47, wiadra naboi i ruszyć w miasto. Nie wiem, kto to przesyła, ale to naprawdę trzeba dostać porządnie cegłą w łeb żeby w nie wierzyć...
Nie dostaję łańcuszków, od kiedy zaczałem blokować numery... oczywiście zdarzają się pojedyńcze przypadki, ale to wyjątki.
Nie posyłam dalej łańcuszków, ponieważ dla mnie to jest głupota...Do mnie co jakiś czas one przychodzą, ale na szczęście już nie tak często jak kiedyś...
Niestety zaczynają one też w esach przychodzić...porażka...
_________________ [Patrz przed siebie a wspomninaj tylko piekne chwile
JEssu... Łancuszki to najgorsze co może być... Najlepiej je olać totalnie i udawać że sie nie widzi , że przychodzą...A to tylko denerwuje
_________________ " Za chuda dla grubych
Za gruba dla chudych.
Za mądra dla głupich
Za głupia dla mąrdych.
Za wysoka dla niskich
Za niska dla wysokich. "
Głupie i beznadziejne! Jak to dostaje (najczęściej na gg) to ignoruje to badziewie i jakoś żyję. Jeden to był kompletnie poj...y. A chodziło o to że jeżeli nie wyślę tego kilku osobom to w nocy z sufitu zejdzie jakaś dziewczyna i mnie udusi.
Strasznie się denerwuje jak dostaje takie głupstwa.
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Nie wysyłam żadnych łańcuszków.Bo po co.A przychodzące poprostu ignoruje.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Wysłany: 2008-06-16, 18:42
nienawidze tego. robią sobie niektórzy zabawę, ostatnio nawet ze śmierci. A.Mróz... bez przesady. nie odsyłąm ani nie wysyłam
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
*faris
Wysłany: 2008-06-16, 19:42
Nie cierpię. Nie wysyłam, blokuję osoby które mi to przysyłają.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie lubię tych wszystkich łańcuszków i ludzi, którzy je wysyłają z nadzieją, że po wysłaniu iluś tam łańcuszków coś zmieni się w ich życiu, nagle stanie na ich drodze jakiś książę czy jeszcze coś innego... Podobnie jak te łańcuszki sms-owe... Nie odsyłam z zasady.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wysłany: 2008-07-22, 03:24
Otrzymuję, ale NIGDY nie przesyłam dalej. Gdyby w to wierzyć, powinnam już dawno nie żyć albo być najbardziej nieszczęśliwą osobą na świecie
Dla mnie to głupota i zabobon - nie praktykuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.