kolega zenek wsadził mi ikonke kosza do kosza i go oproznil. co mam robic???????????????????????? nie mam kosza! pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-08-31, 21:25
Jak można ikonke kosza wsadzic do kosza i jeszcze go opróżnić chyba sobie jaja robisz. nie da się jednej ikonki wsadzić w nią może skrut zrobił i usunoł
Wysłany: 2006-08-31, 22:32
wladek napisał/a:
co mam robic????????????????????????
A więc skoncentruj się bo to dosyć trudne:
-1.Wyjąć ikonkę kosza z kosza
Mimo iż ufam twojej inteligencji tym nie mniej jednak powtórzę: Wyjąć po prostu trzeba ikonkę kosza z kosza.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-09-01, 10:25
Ale majster z twojego kolegi jeszcze takiego cudu nie widziałem żeby ikonke do ikonki wsadzic Jaki masz system operacyjny jak windows Xp to wejdź start>Programy>Akcesoria>Narzedzia systemowe>Przywracanie systemu i cofnji czas do dzień wczesniej przed tym co ci usunoł ikonke
Wysłany: 2006-09-01, 10:50
Najlepiej skończ tą prowokacje bo to dosyć marne.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.