a ja polecam AQQ - można mieć na nim AQQ, GG, TLENA, WPKONTAKT, MSN, ICQ oraz wiele dodatkowuch bajerów tj, pogoda, TV, poczta, autostaty itd. Po za tym ma WSZYSTKIE najfajniejsze opcje z GG i innych komunikatorów a przy tym się nie wiesza no i dodatkowo darmowe bajery na komóre za użytkowanie tego komunikatora
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
e tam..gg nie jest najlepsze. mialam go przez 3 miechy i w tym czasie wiecej razy mi padlo niz zostalo uzyte zgodnie ze swoim przeznaczeniem... teraz mam aqq. i jak narazie jestem zadowolona,nawet bardzo...polecam.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Ja zawsze używałam GG /zdarzał się też tlen/, ale od jakiegoś czasu doceniam możliwości AQQ, mimo że na początku byłam przerażona złożonością funkcji
Teraz powoli się oswajam i uważam te komunikator za najlepszy
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-08-11, 12:58
A ja mam gg przez tlena i jest mi wygodnie. Status można sobie ustawić na wiele sposobów no i jest jedno okienko na wszystkie rozmowy, lepiej tak.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Pierwszy to był tlen. Mialam go jakis czas bo gg nie mogłam zainstalować.
Po jakimś czasie okazało sie ze nie moge porozmawiać z jedna osoba. Nakłoniła mnie na skype.Potem z gg sie uporałam i zostałam z 3 komunikatorami.
Uznałam ze tlen mi zasmieca tylko miejsce i go usunełam ( załuje bo miałam fajne archiwum )
Obecnie skype chodzi mało nie chce go usówać bo to dobry program. Używam za to gg i to mi starcza
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Tlen jest najlepszy , staram sie wszystkim przekonywac do tego, zeby tlena uzywali . A tak jak juz mialbym z innych wybrac to miranda, reszta jest do niczego , a szczegolnie gg - tragedia, no offence oczywiscie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.