Ja np. mam ostatniio coraz częściej do czynienia z anime w wysokiej jakości, których nijak na moim laptopie już odpalić nie mogę, bo procesor się nie wyrabia, także jakiś zapas mocy zawsze lepiej mieć.
*faris
Wysłany: 2008-07-08, 16:11
Prymas napisał/a:
Ja np. mam ostatniio coraz częściej do czynienia z anime w wysokiej jakości, których nijak na moim laptopie już odpalić nie mogę, bo procesor się nie wyrabia, także jakiś zapas mocy zawsze lepiej mieć.
Kolega ma 6 letniego laptopa i póki co wszystkie filmy/anime/ inne mu odtwarza. Z innymi programami już różnie bywa.
Ja nie twierdzę, że te droższe są złe, ba! wiadomo, że są lepsze. Ale jak ktoś nie potrzebuje czegoś tak wypasionego, bo komputer służy mu głównie do pisania w wrodzie i posiedzenia na necie to po co przepłacać ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
laptopa można już kupić od 1200 zł i wcale nie jest oto tylko laptop do pisania i gg. Bo można również zagrać w coś mniej wymagającego. a co do firm to acera jeszcze polecam bo bardzo dobry zwłaszcza serie extensa lub travel mate.
*Tofman napisał/a:
z tym ze ja ograniczam sie do 4 marek tj.
Hp
Sony
Dell
Apple
hp i dell tak godny uwagi, sony zbyt mało popularny a to jest wada bo to się wiążer z większymi kosztami w przyszłości. A apple??? bardzo dobry jak chcesz poszpanować i nic więcej.
*faris
Wysłany: 2008-08-31, 20:47
sosen napisał/a:
laptopa można już kupić od 1200 zł i
Ostatnio sprzedawali a media markt laptopy po 800zł
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.