*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2007-05-19, 20:21 Filmy bez d¼wiêku xD
No i pojawi³ mi siê ma³y problem. Razu pewnego dosta³am film <angielski, z lektorem> Wszystko piêknie ³adnie chodzi³o do czasu. A potem siê okaza³o, ¿e w filmie nie ma d¼wiêku. Czary mary i znikn±³. >.< Potem przy paru innych filmach, okaza³o siê, ¿e równie¿ nie ma d¼wiêku. Najlepsze jest to, ¿e te filmy u innych osób chodz±, z czego dosz³am do wniosku, ¿e brakuje mi jaki¶ kodeków ^.^ Niestety, po kilku próbach zainstalowania nowych kodeków filmy nadal nie maj± d¼wiêku xD
Mo¿e znacie jakie¶ dobre kodeki, który jednak siê oka¿± lepsze od moich, i te filmy odzyskaj± d¼wiêk w moim kompie. xD
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
_________________ M¡DREMU WYSTARCZY JEDNO S£OWO - G£UPIEMU NAWET REFERATU MA£O Koreañczyków jest dwóchale nie s± braæmimimo ¿e obaj jedz± gruszki Nie zawsze trzeba ws³uchiwaæ siê w g³os europejskich stolic, tañczyæ pod muzykê z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-05-19, 22:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nie mia³em z nimi nigdy ¿adnych problemów a instalowa³em je na wielu maszynach, dobra kompilacja wszystkich kodeków z prostym systemem obs³ugi pluginów
nie mia³em z nimi nigdy ¿adnych problemów a instalowa³em je na wielu maszynach, dobra kompilacja wszystkich kodeków z prostym systemem obs³ugi pluginów
niepamietam juz doklandnie ale k-light chyba zawiera kodeki ffshow
skoro obraz jest kodeki sa do obrazu tylko do dzwieku brak.. nie lepiej kodeki do dzwieku zainstalowac? nie! najlepiej zasrac kompa kodekami.. zreszta co ja tam wiem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.