heyjka.. sorka jeżeli nie w tym dziale,ale... nie znam sie.. przenoście jak coś.
Słuchajcie mam problem. Chciałabym sobie na zdjeciu powiększyc rzesy.. i wydepilować brwi.. pomózcie jak ja mam to zrobić. Mam Adobe Photoshop 7.0 prosze o pomoc.. z góry dziękujĘ;***
wydepilować brwi możesz przez używanie narzędzia klonowanie [stempel] lewym altem zaznaczas skórę o podobnym kolorze i naświetleniu a potem usuwasz zbędne włoski a wydłuzenie rzęs albo przez dorysowanie pędzlem albo przez smużenie [smudge tool] i mały rozmiar pędzla i rozciągasz każdy włosek jak chcesz to wstaw tu zdjecie i powiedz dokłądnei o co kaman to ci zrobię
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Chyba chodziło o ciut jaśniejsze pasemka.
Rzęsy nie są wydłużone tylko bardziej to wygląda na wzmocnienie kredki do oczu (poza tym rowkiem po lewej, widać, że przeciągnąłeś).
Nie żebym się czepiał, niech zainteresowana się wypowie ale IMO to nie o to chodziło.
No właśnie jak robiłem ciut jaśniejsze to się robił taki odbierający realizm "szum". A rzęsy zdecydowanie łatwiej było wzmocnić niż wydłużyć (producenci tuszów w reklamach często zaznaczają, że dzięki ich produktowi rzęsy zostaną "wydłużone", a w rzeczywistości są tylko intensywniej czarne).
Swoją drogą, kredka do oczu i tusz do rzęs służą do tego samego? Niech mnie jakaś kobieta oświeci. ;>
Edit: już się domyśliłem różnicy.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2008-06-21, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-22, 00:38
nie mowiac ze tak naprawde to sie zabraliscie do tego jak krowa to rozplodu.
1. nie nalezy kolorowac tylko obwodek czuy
tylkote np poweki doprawic, bo przeciez jak sie malujesz i mas zrzesy to tez jest ciemniej za nimi -.-'
2. Pasemek nie skomentuje bo to jak by wstawic oczojebne rowowe serce na plycie zespolu hewimetalowego
edycja owłosienia jest bardzo trudna a ja jestem amatorem ja oczy to zrobiłem tak ze popatrzyłem sobie na zdjecia oczu na necie przyciemniłem obwódkę i narysowałem pędzlem na nowej warstwie coś na kształt rzęs a potem lekko rozmyłem zdjecie trochę rozjaśniłem więc źerenice równierz przyciemniłem pełna amatorszcyzna:P
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.