niestety moja, jakże szeroka, wiadza na temat komputerów jest niewystarczająca, żeby wysłac mailem plik... dodam tylko, że doś ć duży, bo 49,5 MB
i stąd moje pytanie, czy ktoę wie, co zrobić, żeby jednak wysłać ten plik? przpustowość skrzynki na gmailu widac jest za mała >.<
so what should I do?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
A w jaki sposób korzystasz ze swojej skrzynki - poprzez program typu Outlook czy spod przeglądarki? Bo jeśli używasz Outlooka, to spróbuj tej drugiej metody, czyli zaloguj się na gmailu i tam utwórz wiadomość z załącznikiem. Możesz również za pomocą Winrara spakować to i podzielić na kilka mniejszych plików (np. po 5 megabajtów), które potem odbiorca sobie połączy i wypakuje.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2007-05-22, 17:06, w całości zmieniany 1 raz
klikasz prawym gryzonia na swoj za duzy plik i wybierasz 'dodaj do archiwum'
( o ile masz wersje polska programu)
nastpnie jak na zalaczonym zdjeciu wpisujesz wielkosc pliku jaki kcesz miec a program podzieli ci twoj macierzysty plik na kilka mniejszych ( o zadanej wielkosci )
opscjonalnie - jesli zaznczaysz 'utowrz archuwium SFX to znaczy ze ktos kto kce to ropakowac niemusi miec do tego celu rar'a a pliki ropakuja sie same i polacza spowrotem w calosc po klikniecu na jeden z nich ( mozesz sobie sprawdzic jak to sie rozpakowuje pzred wyslaniem
p.s. widze ze Prymas juz tu wczensiej wspomnial o rarz'e
RAR.jpg
Plik ściągnięto 29 raz(y) 68,9 KB
Ostatnio zmieniony przez Tofman 2007-05-22, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
dziekuję, poradziłam sobie, ściągnełam program i przekonwertowałam na PDF... już poszło
thx
sluchajcie mam problem z moja karta graficzna! mam ati radeon 9550. czy ona jest dobra? jak testuje kompa to wyswietla sie ze jest akcelerator 3d ale jak gram w gry to obraz robi sie czarny po pewnym czasie grania np. w fife 2007 i a potem wyswietla sie ze nie mam akceleratora i nastepuje blad.sciagnalem sterowniki ale ciagle jest cos nie tak . gram w gre test drive unlimited i monitor sam sie wylacza i pokazuje sie tylko na monitorze cos takiego(nie pamietam dokladnie co bylo napisane ): "out of frequency 29,3 GHz of albo or 96,6 GHz. pomozecie mi? prosze. bede wdzięczny i to bardzo :-)
Ostatnio zmieniony przez limak 2007-05-27, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
1. usuń całkiem sterowniki od karty i directa..
2. ściągnij sterowniki do TWOJEJ(a nie jakieś rumuńskie.. a najlepiej to zainstaluj z płyty jak masz) karty graficznej i zainstaluj
3. wejdź w start>uruchom> wpisz "dxdiag" wejdź w zakładkę "ekran" i zobacz czy wszystko włączone(jak nie to włącz).. no i przetestuj direcdraw i 3d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.