Jedyna gra w którą teraz gram. Nie znam lepszego MMORPG-u. Lineage 2 nie dorasta mu do pięt. Uzależniłem się od świata WoW-a i wpadłem na dobre. Polecam każdemu szanującemu się fanowi gier MMORPG. A co wy o niej sądzicie?
W WoW'ie zauważylem taką opcję (nazwy dokładnie Kali nie pamiętać) jak Full RPG.
Coś takiego w połączeniu ze wschodnimi klimatami (siakaś była taka gierka, gdzie na wstępie szukałeś mistrza-nauczyciela, który wprowadzał Cię w świat gry) dawałaby radę.
Do L2 niestety potrzeba dobrego serwa. I tu mam na myśli dobry w sensie dający możliwości rywalizacji między klanami, bitwy o zamki itp
Nie rate x15002900, nicki xxxxSsijpaukexxxx, sami nukerzy czy inne magiki dające po 5k dmg za strzał xD
Zresztą po co morpgy jak można w Arkadię (LP MUD) popocinać. Oparte to na Młotku i Sapkowskim, polish prodakszyn i nie ma wnerwiającej kolorowej grafy.
no ja musze spróbować w wow'a chociaż kiedyś wszedłem na jakiś serwer, tyle że mi sie nie spodobał troche, ale może jednak pogram...
grałem przez ponad rok w Lineage 2 tyle, że serwer zaczął być śledzony przez policje i przestałem grać ze względu że moja mama była na komendzie w celach informacyjnych...chyba, że ktoś wie może coś na ten temat??
teraz pogrywam w Archlorda.
Jak by ktoś wiedział coś na temat jak działa policja z nielegalnymi serwerami to prosze napisac
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.