_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wyścigówki jak ..NFS , Colin, Really Champions .
Troche typu "grać aby zabić " .. Max Peyne kiedyś, Counter Strike.
Te.. hack'n'slash .. Diablo II , Newerwinter Night, Sacred.
No i popularne The Sims Która dziewczyna tego nie lubi ?
"nfs underground" rzadzi wsrod wyscigowek
"cs1.6" - wśród multiplayerów
strategia to jak dal mnie red alert 2
"call of douty" (nie moge sobie teraz przypomniec jak to leci)ządzi jeśli chodzi o....
Cytat:
"Doleciec, zastrzelic i uciec" Wesoly Takie gry to sie zwa chyba FPP Jezyk
ekonomia to only "smicity"
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Najbardziej to RPG, ale w inne też czasem gram jak jest fajna gierka
_________________ "Nie można mieć wszystkiego, bo o czym byśmy marzyli."
"Nie trakój życia zbyt serio, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy."
"Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana."
Pozdro dla Gość
Ostatnio zmieniony przez Swicher 2006-04-10, 07:46, w całości zmieniany 1 raz
No i popularne The Sims Która dziewczyna tego nie lubi ?
Ja
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
RPG, FPP, przygodówki
a z tytułów to najcześciej gram w: Quake (miło jest się zrelaksować), Unreal, Diablo I i II, Resident Evil 2, Max Payne, Project IGI, Sacred, Syberia I i II, Post Mortem, Still Life, Heroes of Might and Magic, Need For Speed, Test Drive
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.