Nie wiem jaki to jest typ dokladnie ale ja najczesciej w Resident Evil, i Silent Hill. Kompowo i konsolowo.. Code Veronica.. mrrr... Silent Hill 1
Czasem tez cRPG ale chyba brakuje mi cierpliwosci bo nigdy nie koncze. Wole czytac. I czasem NFS.
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Ja specjalnie za grami nie przepadam.. moim bezsprzecznym ulubieńcem swoego czasu była Disgaea: Hour of Darkness na Play Station 2.
Burnout - PS2, wszystkie czescie jakie dane mi było grać..
A ostatnio...
Gears of War na Xbox 360.
Przy dobrym kinie domowym i telewizorze z HD, gra jest niesamowita.. najelpsza strzelanina, jaka istnieje..
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Widzialam reklamowke w tv. Wloskiej tv. fajna piosenka leci w tle, i zapowiada sie ciekawe choc nie dla mnie takie klimaty. Bardziej by pasowaly mojemu bratu i mnie jako dochodzacemu widzowi
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.