Napisałeś tylko strony, ale żadnego wstępu objaśnienia nie widzę.
Niektórzy pewnie nie wiedzą co to jest za gra ani nic.
A ty tylko podałeś strony pochwaliłeś się swoim levelkiem.
Bym wkleił fragment pewny, ale to twój temat. Więc miło by było gdybyś coś więcej napisał o tej grze.
_________________ "Ludzie powinni nauczyć się dziwić" El
Dalamar napisał/a:
Seks to sztuka, a sztuki sie nie uprawia. Sztukę się tworzy...
*faris
Wysłany: 2006-11-28, 18:09
Ja osobiście nigdy w to nie grałam, ale słyszałam, że osoby które w to grają są strasznie uzależnione od tego...
Brat koleżanki koleżanki był najlepszym uczniem w klasie )średnia prawie 6,0) a odkąd zaczął w to grać, był zagrożony z kilku przedmiotów... i stoczył się
nie wiem... można grać, jasne, bo czemu nie, ale z jakimś opamiętaniem...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
No tak, ja gram i nie mam problemów w nauce.
A no tak jest, ale moim zdaniem nie tylko to uzależnia bo komputer też coś uzależnia i nie trzeba zwalać wszystko na tą grę.
_________________ "Ludzie powinni nauczyć się dziwić" El
Dalamar napisał/a:
Seks to sztuka, a sztuki sie nie uprawia. Sztukę się tworzy...
Grałem jakies 3 lata temu. Owszem wciąga, ale nie aż tak, aby mieć straszne problemy w nauce, ale w sumie to zależy juz od konkretnej osoby. Na szczeście znudziło mi sie i przestałem grać ... uff
_________________ Za młodu, wszysko, czego chciałem i oczekiwałem od życia,to siedzieć sobie cicho w jakimś kaciku, zajmować się swoją pracą i niezwracać na siebie niczyjej uwagi. I popatrzcie tylko, co się ze mna stało.
Wysłany: 2007-02-24, 22:39
NIE GRAJCIE W TO !~!~!~!
strasznie uzaleznia, skoro jezcze nie graliscie to niech tak zostanie, zapomnijcie o tym, ja wciaz walcze z nalogiem, juz ponad pol roku, niestety nie moge wyjsc, szkola kompmetnie zawalona przez wagary ktorych w duzej ilosci przez tibie, niestety przez to raczej nie zdam, nie popelnijcie tego samego bledu !!!!!
Macie dużo racji co do tej gry: jest tak wspaniała że niemożna przestać w nią grać, ja aktualnie pykam się knightem na serwerze candia (w ramach oduzależnienia zrobiłem sobie dwumiesieczną przerwe w graniu ;D).
A tak przyokazji to kupie na tym serwerze sova, czekam na propoycje ;p (więcej szczegółów na moim forum www.hollyrpg.fora.pl
Moge wam też pomóc w grze, zadawajcie pytania a na pewno na nie odpowiem (oczywiście na moim forum )
Kolega z 55 lvl mnie wciągnął. Miałem pro, odrazu za free dostałem plate seta. (knightem grałem), ale olałem,, skilować się mi nie chciało. Potem mnie na bocie ktoś dednoł
,,,, (PK TO NAJWIĘKSZE ŚCIERWO! ) Dobiłem chyba ze 20 lvl, znów na parę michów olałem. Teraz gram sorkiem ale nie chce mi się grac.
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
Heh, każdy ma swoje zdanie, ale według mnie powinno się je wytłumaczyć...
Gra nie jest jakaś skomplikowana czy coś, ale mi się podoba i jest wciągająca.. no i się wciągnąłem . Eeee nie polecam xD
Lemn
Wysłany: 2007-07-18, 08:23
Cytat:
TIBIA TO POWALONA GRA OCZYWIŚCIE MOIM ZDANIEM
Nie tylko twoim .Wogole nie rozumiem ludzi grajacych w ta gre .Chore i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.