Omg, ale to nie jest dyskusja o simsach ogolenie, tylko o drugiej czesci, ulepszonej xD
mialam okazje pograc, bo to jedna z niewielu gir, w ktore wlasciwie gralam (no tak, babska gra ).. rozszerzono funkcje i dodano w ogole duzo mozliwosci ( wtym baraszkowanie na kanapie xD ).. ogolenie, tych troche szczegolow sprawia, ze gra jest fajniejsza, ale kolosalnych zmian na lepsze jakos nie zauwazylam
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
wiem czemu bronisz tej gry, Natalia żaliła się, że przestalas ją odwiedzac jak wywaliła simy
to pomowienie! gralam u niej tylko raz xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-12-27, 14:20 Hmmm......
Mam tą gre i jest fajna ale czasem mi się nudzi w nia grac.
Bardzo fajna gra.Sadze że jest supcio.Ostatnia w nia gralam to przyszedł sasiad i ukradł mi krasnala,a moj sims poszedł i ukradł go sasiadowi.
Ostatnio zmieniony przez zdzisia 2007-12-27, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Osobiście dwa czy trzy razy z nudów włączyłam. Tyle opcji, że nie wiadomo co wybierać. Ogólnie- nie zachwyciła mnie. Nie ma to jak czar pierwszej części...
Wysłany: 2008-03-09, 20:13
Simsy to jedna wielka nuda , moje ludki zawsze kończyły śmiercią w basenie bez drabinki lub zostały spalone po odpaleniu fajerwerków w 4 ścianach. Co do dwójki to taka sama nuda tylko lepsza grafika.
Z Simsami mam tak, że kiedy już nie mam w co grać kompletnie, powracam do niej. I męcze te moje rodziny tak z tydzień, dwa i znów porzucam ją z nudów na conajmniej pół roku i tak w kółko
Wysłany: 2008-04-24, 11:47
Cytat:
Z Simsami mam tak, że kiedy już nie mam w co grać kompletnie, powracam do niej. I męcze te moje rodziny tak z tydzień, dwa i znów porzucam ją z nudów na conajmniej pół roku i tak w kółko
mhm, ja juz po wybudowaniu domow i zagospodarownaiu ich mam dosc i wracam do nich po 2 latach
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2008-04-24, 14:21
Mokra napisał/a:
ja juz po wybudowaniu domow i zagospodarownaiu ich mam dosc
jedyne co lubię w simsach to budowanie domów od podstaw, i cała ta zabawa z tym związana... ^.^
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Miałam na to straszną manie jakiś czas temu, teraz mi przeszło.
No i za łebka grałam cały czas, jeszcze w 1 część.
Tworzyłam rodzine o takim nazwisku, w jakim chłopczyku się aktualnie kochałam
I sobie robiłam mnie, jego i nasze dzieci.
Budowałam dom, urządzałam go, i po grze. Chociaż nie, czasami lubiłam piąć się po szczytach kariery
Aż po mnie przyjeżdzała taka limuzyna do pracy
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Gra fajna można sobie pograć wciąga jestem ciekawa jak będzie wyglądać tworzenie postaci w 3
poziomka!
Wiek: 13 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 24 Skąd: raczej dokąd?
Wysłany: 2008-05-06, 13:42
A ja lubię Sims'y. Chciałabym mieć je na kompie ale nie wiem gdzie je znaleźć a kupywać je to tylko strata pieniędzy jest jakaś stronka z której można (bezpłatnie!) i legalnie oczywiście ściągnąć Sims'y 2?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.