Wysłany: 2007-03-18, 14:52 Sims 2
Co sądzicie o grze the sims2??znacie jakies bardzo przydatne kody, ale sprawdzone i działające?? jakie częsci najbardziej lubicie?? mile widziane obrazki z różnych częsci:)
Pozdrawiam:))!!!
Kilka kodów? Ależ proszę. Gdy jakiś obiekt ci przeszkadza, np. skrzynka, gazeta:
move_objects on
aby wyłączyć move_objects off
Dla zwiększenia kasy:
motherlode
kody działają tylko na simsy 2. nie radze kasować skrzynki na rachunki bo wtedy żaden znajomy cię nie odwiedzi. sprawdzone.
Duży minus simsów to to, że zajmują bardzo dużo miejsca na dysku. Prawie cały dysk D mam zapchany simsami2, zwierzakami, deluxem... ale i tak fajnie:)
_________________ le coeur a ses raisons que la raison ne connalt...
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...
ja mam kody, ale działają dopiero od "Własnego Biznesu"
Forcetwins
Gdy Sim jest w ciąży, możesz wybrać tego Sima i wprowadzić podany kod. Sim urodzi bliźnięta.
familyfunds y x
Rodzina otrzymuje określoną sumę pieniędzy na ekranie otoczenia.
maxMotives (dla wszystkich Simów na parceli)
Maksymalizacja wartości pasków motywacji dla wszystkich Simów przebywających na parceli. (Kontrolowanych i niekontrolowanych).
I do podstawowej części The Sims 2 to:
aging on/off:
wyłącza starzenie się Simów. To może zakłócić delikatną równowagę gry i uniemożliwi dorastanie małych Simów, więc stosuj ten kod z rozwagą.
Pamiętaj, że każdy kod ma skutki uboczne oprócz aging i maxmotives...
Ostatnio zmieniony przez domi215 2007-04-07, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Jakieś 2 lata temu byłam zafascynowana tą gra, ale niedługo. W S2 nie grałam, tylko poprawili parę rzeczy, trochę dodali i tyle. Teraz wolę strategię :-)
Zawsze chciałam mieć tą modną wówczas grę, ale nigdy do tego nie doszło, więc nigdy w nią nie grałam. A szkoda.
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.