mam straszną ochotę zagrać w RPG w którym
*nie koniecznie musi być jakaś super NIEliniowa fabuła
*żeby był widok za pleców postaci
*3d
*i żeby poszła na około 2,4 GHz procek, 64 mb + pixel shader max 1.1 karta graficzna, 512 ram - mogą być troszkę lepsze, bo na tym komputerze chodzą czasem gry o dużo większych wymaganiach (głównie graficznych)
z góry dziękuję za odpowiedzi
PS. czytałem wiadomości na forum na temat RPG-ów
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
SNES to jest inna platforma, ale mozna gry zemulowac na pc
tyle ze to fajne bylo jak byly jeszcze p1 133 mhz
no a chrono tiger bardzo fajna rpg. tyle ze grafika denna
no ta gra Mount&Blade to waży 150 mb, a grafika nawet fajna, pełne 3d, oblężenia zamków, walka na koniach, poruszanie się po mapie w trybie kliknij i idz (jak w strategiach) a w miastach, walkach i przy NPC jest widok zza pleców, gre się ściąga za darmo, ale po 6 czy tam 8 lvl postaci trzeba kupić cd-key albo załatwić cracka ^^
najlepiej dopracowana jest walka na konciach i np. bicie lancą albo z łuku...i jest wiele broni i zbroji...
jednak dalej szukam czegoś na mój komputer
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
Zagraj sobie w Star Wars: Knights of the Old Republic I albo II kapitalne gry mimo że obie przeszedłem kilka razy to potrafie siąść i znowu w nie grać...
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Wysłany: 2008-07-14, 02:33
kotfilon napisał/a:
mam straszną ochotę zagrać w RPG w którym
*nie koniecznie musi być jakaś super NIEliniowa fabuła
*3d
*i żeby poszła na około 2,4 GHz procek, 64 mb + pixel shader max 1.1 karta graficzna, 512 ram - mogą być troszkę lepsze, bo na tym komputerze chodzą czasem gry o dużo większych wymaganiach (głównie graficznych)
ale masz wymagania.............
to niewiele zostaje widok TPP jest od niedawna modny w rpg.......
zostaje chyba gothic <rotfl>
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
no już jestem w polsce, wymagania się zmieniają...
Pentium IV 2,4 Ghz, 512 Ram, karta Geforce 6200 256 MB pixel shader 3.0
Wiedźmin, Crysis działały więc dawać wszystkie cRPG z:
*3d
to chyba dla ciebie wlasnie wyjdzie teraz na jesieni fallout 3 - gdzie glowną zmianą w stosunku do wczesniejszych czesci jest zmiana widoku na ''zza pleców bohatera'',
bardzo lubie tą serie, i jesli fabula i klimat pozosana niezmienne to spokojnie mogę ja polecić kazdemu, wiele godzin grania, nieliniowosc, postnuklearny swiat, czyli odejscie od czarów i magii, i swietny klimat
popatrzcie sobie na ''skradzione'' zdjecia, mozna zobaczyc na nich swiat fallout 3, jak bedzie wygladac pip, czy horyzont nocą, lub gęba jednego z mutantów itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.