Wysłany: 2008-05-30, 17:45 problem z odpaleniem starej gry na "nowym sprzęcie"
chodzi o grę "the sting" to jedna z niewielu gier, które mi się podobają nie grałem w nią już 4 lata i ostatnio z nudów chciałem ją odpalić a tu klapa, po wybraniu nowa gra następuje kompletna zawiecha, bez reseta nie da rady nic zrobić kiedy miałem słabszego kompa to gra chodziła elegancko, jednak 3 lata temu kupiłem nowego i wygląda na to, że dla tej dość starej gry jest to za "mocny" sprzęt ( P4 3.00GHz, 1 GB RAM, ATI Radeon X700 PRO) Czy ktoś z was wie w jaki sposób mógłbym odpalić tę grę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.