Wysłany: 2007-12-27, 20:34 Problem z grą Flat Out 2
Witam. Mam problem z ta gra, ponieważ gra sie włącza wszystko jest OK. Włączam karierę i ruszają auta a ja mogę jechać, widzę zegary mapkę, gdzie mam jechać, mam biały ekran nie widzę auta, ani drogi. Może wiecie co może byc przyczyna? aaa... i gierkę mam orginalną
radex
Radex ma racje możesz mieć za słabą kartę albo po prostu masz za słabego kompa
Radzę sprawdzić wymagania gry i czy ta gra pójdzie na twoim kompie Jeśli spełnia minimalne wymagania to radze zainstalować u kogoś na lepszym i sprawdzić czy gra nie jest uszkodzona
Wysłany: 2008-03-15, 21:24
no moze masz slaba karte graficzna nie wiem ja mam ta gre i nic mi sie nie dzieje ... no tylko ruznica jest taka ze ja gram na playstation 2
Moze powinienes dowiedziec sie jaka masz karte graficzna i poszukac po necie ruznych sterownikow bo mozesz ja troche dzieki sterownikom podrasowac ;p nie wiem sprobuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.