Ostatnio Sacred + Underworld.
Wyżynam aż skry lecą. ;]
Poza tym wiecznie żywe D2:LOD. Chyba z piętnaście różnych modów mam. Tjaaa. Wszystkie ledwo napoczęte.
A. Civ4. Jakoś się nie mogę zabrać. A bardzo chcę. Bardzo. ;]
Na koniec walnę jeszcze Neverwinter Nights Platinum (jedyneczka obviously), również wiecznie żywe (chociaż Baldur's Gate 2 w kwestii miodności i fabuły bije je na głowę, trochę krok wstecz, oprócz grafiki).
No i Silent Hill. Dwójeczka. Ah. Ta gra to arcydzieło. Fin.
_________________ The moon, the sign of hope. It appeared when we left the pain of the ice-desert behind. We faced up to the curse and endured misery. Condemned we are. We brought hope, but also lies. And treachery.
misieek
Wysłany: 2007-05-05, 23:45
Battlefield 2 ; Battlefield 2142 ; FEAR ; Netsoccer ; Medieval II ; Rome Total War ; PES 6 ; CoD2 ; NHL07 ; Madden 2007
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-26, 14:00
Quake III Arena
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-28, 15:28
Moja ulubiona gra to fifa 07, New Star Soccer 3. Comandos 3.
hehehe ogame rządzi tylko niestety silnie uzaleznia
teraz zapowiada sie niezła gierka "assasin creed"
_________________ ">>.. ty meliniażu akademicki-zebys tylko nie oślepł..<<"
>>Trenuj tak,abyś mógł przyjąć każdy cios,atakuj tak,abyś nie musiał przyjąć następnego.<<
>> Krocząc ciemną doliną zła sie nie ulęknę .... bo jestem największym ZŁEM w tej dolinie <<
Sporo tego jest. Moje top 10 przedstawia sie następująco: (kolejność przypadkowa)
1. Gothic 1 i 2 z dodatkiem
2. The legend of Zelda: Ocarina of time (nieśmiertelny tytuł z n64, odpalałem na emulatorze rzecz jasna )
3. Silent hill 1, 2 , 3 ( Polecam szczególnie część 2 za głęboką fabułę i przejmujący, dołujący klimat)
4. The Elder Scrolls 3 : Morrowind
5. Serious sam: The secound Encounter - typowy shooter fps jakich wiele, jednak tryb Multi Dm powala !
6. Half Life 2
7. Evil islands
8. Gta San Andreas
9. Baldurs gate 2
10. Edek z krainy kredek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.