Wysłany: 2008-03-07, 17:48
Najlepsza z najlepszych ? Najlepiej wspominam pierwszą część Knights of The Old Republic i Gothica 1 są to jedyne 2 gry które zawsze są na moim dysku i przechodziłem je więcej niż 10 razy. ;p
Przede wszystkim przygodowe: The Longest Journey i Dreamfall, seria Broken Sword, Still Life, seria Atlantis, Fahrenheit. Oprócz nich lubię serię Need for Speed, seria Prince of Persia, GTA, Simsy, Max Payne, Hitmana, Tony Hawk's Pro Skater itd.
Wszelakie gry na mojegry.pl
Te głupie, z obsługą klientów też.
Jestem uzależniona od tej strony.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
ta, zwlaszcza to zalosne tlumaczenie w szostce ("0pilka zostala odbita", " roman , co sadzisz o tej polowie " ) maskara - zalamalo mnei to xDDDDDDDDD
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Hayabusa napisał/a:
Seria Pro Evolution Soccer
ta, zwlaszcza to zalosne tlumaczenie w szostce ("0pilka zostala odbita", " roman , co sadzisz o tej polowie " ) maskara - zalamalo mnei to xDDDDDDDDD
No to racja było to żałosne ale ja np wyłączałem komentarz włączałem muzyke i grało sie bardzo przyjemnie gra jest napewno milion razy lepsza od serii fifa
Wysłany: 2008-06-04, 22:05
CS 1.6 klasyka która chyba nigdy się nie znudzi a oprócz tego chyba 4 raz przechodze Call of Duty 4, Assasin's Creed fajny ale raz przeszedłem i od tego czasu jeszcze nie właczyłem go ponownie czekam na następne części
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Jedyną moją ulubioną grą komputerową, jaką zresztą w końcu zajarzyłam, był WARCRAFT. Nie miałam wtedy internetu, więc z nudów w letnie dni próbowałam, i tak sie wciągnęłam, że przeszłam z 9 części, które wymagały naprawdę wprawnych obrotów i przeszłabym zapewne jeszcze więcej, gdyby nie mój brat, który ją skasował
Gothici wszystkie, Wiedźmin, Cs 1,6, jak sie nudze to buduje dom w simach a potem zabijam całą rodzinke ^^, Tekken 3, Morrowind, GTA wszystkie, noi gram teraz w Archlorda przez neta.
a taki offtop...jaką grę RPG polecacie na laptopa Pentium M 1,5 Ghz (to sie przelicza tak, że ma około 2,4 Ghz), 512 Ram, Karta Graficzna Ati Mobility Radeon 7500 32 mb (powiem wam, że niektóre gry które wymagają 128 grafiki działają bez zarzutu na tej mojej)i shadery coś koło 1,2 mam chyba
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
lisssek7
Wysłany: 2008-09-25, 11:59
mnie ostatnio rozwałiła swojego czasu gierka o odrobaczaniu kota pt "okiełznaj pazur". nieźlą fantazje musza mieć programisci http://www.odrobaczanie.pl/okielznajpazur/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.