kredek93
Wysłany: 2007-09-01, 17:37
Imvu to gra internetowa w ktorej rejestrujemy postac, po rejestracji wybieramy atrybuty i mozemy bic sie,rozmawiac i szukac przygody z innymi uzytkownikami Imvu.
Szukamy aktywnych graczy, po rejestracji na tym linku automatycznie zostaniesz dolaczony do jednego z najlepszych klanow imvu, jestesmy 5 w statystykach i po dolaczeniu wysylamy dodatkowe surowce by gracz mogl kupic potrzebny mu sprzet by walczych w wielkich wojnach klanow.
Link do gry: http://imvu.com/catalog/w...rom=power-email
Zapraszamy, Clan: TSA, The Silent Assasins
Uwielbiam wszystkie strategiczne typu Zeus, Posejdon, Cezar, Cesarz - narodziny państwa środka, Faraon, wprawdzie wszystkie polegają na tym samym i opierają się na podobnych zasadach, to fabuła, religie, kultura i bogowie wszędzie są inni xD
Wysłany: 2007-10-27, 21:11
Aktualnie Rugby 08 ^^
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Obecnie world of warcraft- ale zamówiłem ze sklepu vivid.pl sobie z promocją sporą Wiedźmina i powiem jedno- wymiata ta gra:D A portal fajny bowiem któryś raz już zamawiam stamtąd sobie coś i zawsze przesyłka trafia do mnie na czas...czego nie można powiedzieć np o znienawidzonym przez fanów wiedźmina portalu gram.pl haha:DX
Ulubiona gra...
Najbardziej doceniam w swoim zbiorze Hereos 3 przy którym razem z OJCEM częstko nocki zarywałem, a tak poza tym to jestem maniakiem serii Gothic oraz Mu Online.
_________________ Wszystkie kwiatki nieba dla ciebie Ryśku:)...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.