lenka, Rockstar Games...
Według mnie najlepsze jest THQ za stworzenie serii "Warhammer 40k"
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
Trochę nie trafione pytanie. Nie można oceniać niektórych producentów między sobą jeżeli produkują z grubsza odmienne od siebie produkty. To że i jedna i druga dostarcza gry nie świadczy o tym. Prędzej można dokonywać porównań między firmami które produkuję gry danego typu (np. producentów gier sportowych między sobą itd).
"Bethesda Softworks, szczególnie za serię The Elder Scrolls (Morrowind, Oblivion) oraz Fallouta. "
zgadzam sie w 100%
poza tym blizzard
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ea games - stworzyli moją najukochańszą grę od której jestem uzależniona, a mianowicie chodzi o simsy...
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.