Bethesda Softworks, szczególnie za serię The Elder Scrolls (Morrowind, Oblivion) oraz Fallouta.
Pzdr
zgadzam sie z tobą w 100%, Bethesda za obliviona, i niedlugo za fallout 3
i dodalbym do tego koniecznie blizzard za diablo obowiazkowo
pzdr
[ Dodano: 2008-08-15, 01:49 ]
wiem ze cenega nie produkuje gier, jest to polski wydawca i dystrybutor, no i zajmuje sie polonizacjami gier, pamietam jeszcze jak roznego rodzaju gry wchodzily na rynek, nowe trendy itp i ta firma wlasnie je promowala, odwalila swojego czasu kawal dobrej roboty dla polskiego swiata gier, taka jest moja opinia, a ostatnio zajmuje sie wlasnie dubbingowaniem gier i tez dobrze jej to wychodzi, w zasadzie mozna ja porownywac do cdprojekt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.