Wysłany: 2007-10-03, 17:16
Jeżeli chodzi o jakość i wykonanie to zdecydowanie Blizzard Entertainment. Zrobili oni przede wszystkim Warcrafta, który jest jedną z moich ulubionych gier.
Za sportówki zawsze ceniłem EA Games.
_________________ W życiu piękne są tylko chwile. . .
lubie bardzo blizzarda ale ostatnio jak juz w jakims watku mowilem ogladalem na hyperze w nocy o nfsie najnowszym program, moj pierwszy nfs w jakiego gralem i bardzo fajowa, grafika i wogole efekty wymiatajace hehe
ja tez bardzo doceniam Red Studio za to, czego dokonalo, ale zeby za jedna gre od razu gloryfikowac i stawiac je ponad innymi, bardziej zasluzonymi? ;-)
kogos tu patriotyzm poniosl.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie funkcjonuje już pod tą nazwą, bo połączył siły z Activation w celu stworzenia realnej konkurencji dla EA Games. Teraz prawidłowa nazwa to "Activation Blizzard" (w skrócie AB).
w kazdym razie Blizzardowi nalezy sie duzy plus rowniez (a moze przede wszystkim) za to, ze dba o swoich graczy. kolega dzis przeczytal newsa na stronie World of Warcraft i co sie okazuje? Blizzard kupuje czlonkom najlepszej gildii na serwerze europejskim po Ferrari.
az chce sie grac. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Zdecydowanie Blizzard to najlepsza firma która zajmuje się produkcją gier. Firmy Blizzard nie trzeba chyba nikomu przedstawiać jej produkcje to same hity, choćby: Diablo 2, Starcraft, Warcraft 3 no i WoW znana każdemu graczowi gier MMORPG, w która posiada juz około 10milinów stałych graczy reguralnie opłacających abonament. Wiec co do wielkości jest to raczej najwieksza firma produkująca gier i co do produkcji, krótko ujmując każdy ją wielbi.
Wysłany: 2008-03-05, 17:54
Jeśli chodzi o RPG to zdecydowanie BioWare wymiata , wszystkie ich gry są świetne.
Blizzard też cenię za Diablo , Warcrafta i World of Warcraft.
Jeśli chodzi o FPSy to Crytek i Epic zgniatają wszystkich Crysisem i Gears of War.
Zdecydowanie nie cierpię Electronic Arts , potrafią tylko trzaskać kolejne 100 dodatków do Simsów a każdą serię gier zamieniają w nudne tasiemce różniące się kosmetycznymi zmianami grafiki. (Need for Speed , Fifa , Battlefield.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.