A mnie najbardziej IV czesc odpowiadala, bo mozna bylo walczyc bohaterami.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
H3 jest IMO najlebsze. Mi się H5 średnio podoba. Wszystko takie kolorowe, tandetne, dużo, światełek, pierdółek, miecze wieksze od postaci - jak gra stworzona dla 10-latków.
Dla mnie najlepszą częścią na równo jest III oraz właśnie V - choć ma odmienny klimat (i może dobrze, że tak jest). Ja kupiłem sobie oryginał i jestem z tego DUMNY!!! Mam piraty - ale zawsze gdy uda mi się trochę zachować kasy, a gra jest dobra - to zawsze ją kupuję a nie ściągam. Gdybym zarabiał wiecej to bym tylko kupowałem bez bawienia się w piractwo - ale niestety, tak nie jest .
A podobają się Wam oficjalne dodatki do gry - co o nich sądzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.