Rafal444
Wysłany: 2008-04-04, 10:13 GTA SA drobna przysługa
mam taki problem gdy przechodze misje ``the meat bussines`` gra mi sie wyłącza
to pewnie jest błąd z grą u mnie na kompie
ja bym wysłał wam mój save a wy byście mi zrobili tą misje ok?
[ Dodano: 2008-04-04, 10:15 ]
aha i jeszcze jedno pytanko
jak mam kraść z lotniska ten samolot i polecieć nim nad tamę to nie moge z niego wyskoczyć z dużej wysokości
prosiłbym o rade
Bo może masz nie spełnione warunki z tyłu opakowania gry. Zawsze sprawdzaj!
bzdura...skoro jest już "wbity" w fabułę gry to nie może się okazać ,ze ma za słabe wymagania...To byłoby bez sensu.
Rafal444, Zrobiłbym dla Ciebie tą misję.Ale nie gram już w GTA SA. A instalki jako takiej nie posiadam.
Ale znalazłem coś Takiego : http://forum.gtasite.pl/i...;prev_next=next
Poczytaj. Może Ci pomoże jeśli nie to pisz... postaramy się pomóc z resztą Forumowiczów/Forumowiczek.
_________________ "Czas Apokalipsy wyprzedzamy apokalipsą naszych serc i umysłów."
Ostatnio zmieniony przez scyzyk 2008-04-04, 20:54, w całości zmieniany 2 razy
Rafal444
Wysłany: 2008-04-04, 23:26
ok już przeszedłem the meat bussines teraz czekam na odpowiedź z tym samolotem
[ Dodano: 2008-04-07, 21:14 ]
aha już odkryłem że tam wysoko ponad chmurami jest okrąg przez który można przelecieć
temat więc do zamknięcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.