ja sie przyznam bez bicia ... Fifka to juz historia bawie sie w nia od 2000 r ostatnio czyli 2latka dałem sobie spokoj ale głownie z braku odpowiedniego sprzetu , NBA mowie TAK fajnie czaaem pobiegac i polatac alla'MJ , pozostaje jeszcze NHL oraz NFL gry ubustwiane głownie ze wzgledu na odrobine walki ... moznaby sie teraz spierac i takie tam odnosnie realizmu i poziomu tych gier ale parawda jest taka ze jak ktos lubi to nic go nie zrazi
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Ja grywałem keidyś w Fife i NBA niom i NFL ale to było dawno jeszcze grywałem w fife 2001 a teraz to brakuje mi czasu na takei gry no i sprzet nie wycisnie
Fifa jak najbardziej. Kiedyś grąłem namiętnie teraz już przestałem. Wielokrotnie powtarzałem już ,ze dla mnie najlpesza 99'.
Poza tym NHL 01', Deluxe Ski Jump ta najstarsza wersja.
i takie stracoie miałem na DOS'a.
Football World Championship czy jakoś tak. Oraz Olimpiade letnią i zimowa.
jakby ktoś gdzies znalazł takie gry to będe pięknie wdzięczny do końca życia.
Pokroju Prehistorica itd.
To były czasy....
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
W Fifke ja niestety nie gram bo sprzet mam za slaby i by mi sie wieszala lub wogole nie odpalila ale ostatnio zainstalowalem sobie Deluxe Ski Jump 3.1 ktory jest dostepny w pelnej wersji (bo darmowa wersja tej czesci to Demo ) w "Twoj Niezbednik" (najnowszy numer) z serii Komputer Swiat
gry sportowe nie. kiedyś w skoki narciarskie ale mi nie szło i sie skończła kariera. teraz to prawie wcale nie gram (z braku czasu) ale kiedyś MAX PAYNE (1 i 2) Hit Man(1 i 2), Call of Duty 2, no i siem przyznam Simsy.
_________________ All good things come to an end...
;]
ktos99
Wysłany: 2006-02-25, 22:27
Czasami zdarzylo sie pyknac w fife, ale czesci 2006 nawet nie ruszylem Poprostu glupia sie ta gra zrobila, wiec teraz nie gram w zadne gry sportowe.
Wysłany: 2006-03-04, 17:17
Michał napisał/a:
Czy grywacie w gry sportowe typu Fifa, NBA, skoki narciarskie itp ?
Owszem Ja grywam we wszystko wyżej wymienione + NHL
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.