Ja kiedys na kolku informatycznym grywalem sobie w "Counter Strikea" Wedlug mnie to byla zajefajna gierka .... chociaz ze najczesciej padalem jako jedna z pierwszych osob
W ta moze sprobuje bo mam pierwsza czesc na plytce kupilem kiedys z gazetka ale podejrzewam ze bedzie sie wieszac bo mam za slabego kompa na gierki tego typu albo to bylo spowodowane wtedy tym ze mialem obnizona przepustowosc lacza
A Quake 4 już ktoś ma? Albo grał, albo coś słyszał ?? Kolejna część takiej świetnej gry powinna być fajna, chociaż nie wiadomo
Grałem w to, ale zdecydowanie za kiepsko chodzi na moim sprzęcie (niby ma się ten procek 3 Ghz, ale karta graficzna nie wyrabia). Jak na razie zostaję przy genijalnej trójce (czwórka takiego wrażenia na mnie nie zrobiła). A tak w ogóle to zdziwko, bo jesteś chyba jedyną dziewczyną (oprócz mojej siostry), która wie co to Quake. Chociaż w sumie chyba trochę przesadzam (czasami spotykało się dziewczyny na sieci). Podsumowując: Quaka 4 polecam, ale tylko tym, którzy mają kartę graficzną z najwyższej półki (grafika w grze jest na wysokim poziomie).
Quake 3 to wypasiona gra Po roku grania na każdej infie usuneli nam quake ze szkolnych kompów
No to ja też nie mam wogule co liczyć na ruszenie quake 4 i też pozostane przy trójce Coś słyszałam, że czwórka w wersji Arena też ma wyjść. Ale trójka to i tak klasyka
Coś słyszałam, że czwórka w wersji Arena też ma wyjść. Ale trójka to i tak klasyka
Nic mi o tym nie wiadomo... Masz może jakieś wiarygodne Ąródło informacji? Co do trójki: z chęcią poznałbym Twoje umiejętności. Może już kiedyś spotkaliśmy się na arenie (ja gram rail only)?
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Grałem w to raz... i tylko raz. W ogóle nie rozumiałem o co chodzi w tej grze - była taka dziecinna i prostacka, że nie mam już ochoty na nią patrzeć. Ale to Twoja sprawa, że Ci się podoba. ;)
moze po prostu nie wyszedles poza "lorencie" nie wybiles sie ponad 50lvl ani nie byles w zadnej gildi :lol: gra robi sie ciekawsza na wiekszych lvlach... ale co kto woli:P
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.