tylko piłka nożna i to w każdym wydaniu. zapraszam wszystkich do ruchu na swiezym powietrzu za piłka (kobiety rowniez - jak nie potrafia to ogladajcie na stadionach swoich gladiatarów) a dla ludzi ktorzy wola siedziec w domu tez znajdzie sie cos z piłką związanego
Z wymienionych gier przez was grałem w prawie wszystkie. Ostatnio znalazłem na necie taką gierkę Online. Nazywa się OZ World nawet fajna ale trochę nudna. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech sobie wejdzie na oficjalną stronę tej gry: http://oz.ongameport.com/ Gra jest całkowicie darmowa. Polecam
Wysłany: 2007-07-29, 19:32
Ja ze dwa lat temu grałem w thecrims - dużo czasu poświęciłem tej grze w tym dużo nocy nieprzespanych. Nawet mi dobrze mi szło, ale trochę bierna ta gra i czasem nudzi. Teraz gram w Unreala 2004 sieciowo oczywiście gra ktoś z was? Tylko ja mam demo, więc jest jedna mapa.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-01, 20:35
Yenna napisał/a:
mojego brata wciągnął Travian,
coś o tym wiem , mam całkowicie uzależnioną od tego koleżankę
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Ja grałam w Ogame, The crims, Karaibski kupiec itd. Jakiś rok temu wciągnęła mnie gra o nazwie Plemiona. Gierka super, ale ja jakoś potem czasu nie miałam. Kiedy przestałam grać. Kumple z klasy zaczęli. Grać można na www.plemiona.pl Polecam
No i temat zszedł w kierunku MMO i jego podgatunków. Ja przez gry sieciowe rozumię coś innego (dla mnie takie jak opisaliście pod koniec to gry internetowe - wbrew pozorom jest tu pewna różnica pomiędzy nimi).
Enemy Territory - to zawzięcie grywałem (teraz zrobiłem sobie przerwę). Darmowe, II Wojna Światowa, szybka akcja, wciąż tworzone nowe mapy i dodatki. SUPERIOS
całkowicie zgadzam sie z przedmówcą, gra piekna i wciągająca, pełno graczy w sieci, ciągle nowe mapy które z dnia na dzień staja sie ciekawsze...
polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.