Obecnie grywam tylko w ogame..... i poszukuje czegos lepszego...
Grałem w taki gry jak:
Lineage 2 C3(piracki serwer[reborn])-postać dark avengera na 53lvl albo 55lvl (już nie pamietam
Troche w WoW-a
TRoche też w Gunz
itd.itp.
Może zapodacie jakies ciekawe gierki??przy okazji:zagram z kims w Warcrafta3:FT przez hamachi
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-16, 18:02
Od pewnego czasu gram coraz mniej, staram się uniezaleznić od kompa
No ale moją ulubioną grą online jest Wolfenstein: Enemy Territory. Grałem kiedyś w CoD 2 na necie (pirat), ale tylko na wersji 1.0- czyli bez pb. Kolejne łatki tak mi rozwaliły grę, że odechciało mi się w to grac, chociaż swoimi czasy wymiatało się w to
Gdzieś tam mam katalog ze screenami statsów, na którymś tam mam chyba 81/16 lub coś takiego ;p
ja pogrywam sobie na hamachi z kumplami w
MoHaa
Soldat
War3
Call Of Dutty
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
Za czasów uzależnienia od kompa się grało trochę...
Ultima
Counter Strike
Diablo 2
Warcraft III
Quake III
Unreal
Painkiller
Lineage II
SilkRoad
no i World of Warcraft... <- gdyby nie studia pewnie dalej bym grał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.