uwazam, ze to nie jest rpg. to jest action rpg, aczkolwiek calkiem ciekawy. gdyby nie to, ze gdzies posialem druga czesc, to ja rowniez pewnie bym przeszedl. ;-]
duzy, piekny swiat, ciekawy system walki. klimat. mankamentem oczywiscie liniowosc.
ps: lionheart i diablo to tez nie czyste rpgi, ale oba dobre. z czego diablo oczywiscie rzadzi.
kacpero150 napisał/a:
rowniesz
yeah
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-02, 14:46
Ha ha ha ha ha ha ha ha XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mordred napisał/a:
<oba posty do kasacji?>
<oba trzy, bo nie mogłam się powstrzymać od dźwiękonaśladowczego komentarza>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
...slyszlalam,ze niezla girka, ale jak na razie nie mam czasu sciagac
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-02-07, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
Gothic to najleprza gra na świecie! Grałem we wrzystkie części, ale w trójke tylko u kumpla bo mi nieposzła Najleprza moim zdaniem jest II część, chociaż I jest zaraz za nią.
Wysłany: 2007-03-01, 23:24
swietna niestety trojka mi nie pojdzie za cholere
moge was pocieszyc trojka zarzyna nawet najlepsze na rynku kompy
dual cora i 1 giga ramu mzna se wsadzic i tak zarznie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
W jedynkę nie grałem, ale gram aktualnie w dwójkę i próbuje przejść. Jak przejdę dwójkę do weznę się za jedynkę, a jak kupie sobie lepszego kompa to nawet za trójkę
ja nie grałam w żadną część, ale już od dłuższego czasu sie do nich przymierzam. Chciałam ściągnąć trójkę, ale jakoś te 3GB przez emula trochę mnie odrzuca od tego pomysłu. Zastanawiam się, czy jedynka ma znacznie odbiegającą grafikę (na gorsze) od trójki i dlatego też jej jeszcze nie ściągnęłam xD
Zastanawiam się, czy jedynka ma znacznie odbiegającą grafikę (na gorsze) od trójki i dlatego też jej jeszcze nie ściągnęłam xD
jedynka jest naprawde niezla pod wzgledem grywalnosci, grafika juz teraz raczej kiepska, no ale skoro po tym oceniasz gry, to gratuluje i powodzenia w dalszym zyciu.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
raczej do "dalszego życia", pracowania i uczenia się Twoje ironiczne życzenie powodzenia z powodu gry i tak mi się nie przyda, ale nie grzecznie byłoby nie podziękować...
Nie będę zaprzeczać, że nie oceniam gier po grafice, ale też to nie jest decydujący czynnik. Wiadomo, że aż miło sobie popatrzeć na piękne obrazy i animacje prawie jak rodem wyjęte z filmu, słysząc przy tym dobrej jakości muzykę. Z pewnością spora część osób zanim ściągnie parę GB na dysk obejrzy jakieś zrzuty ekranu i poczyta opinię innych, czy jej grafika jest tak samo dobra jak i akcja.
A z racji tego, że wolnego czasu pozostała mi tylko połowa i znów trzeba będzie zacząć się przygotowywać do matury zdążyłabym przejść tylko jedną część, więc chciałabym wybrać tą najlepszą pod względem i grywalności i grafiki.
Gra jako seria mi się podobała (grałem w każdą z części). A mam do niej sentyment też taki, że była moją pierwszą grą rpg w jaką zagrałem, co też zapoczątkowało moje zainteresowanie tym.
Wysłany: 2008-03-04, 20:23
Pierwsza część rządzi , dwójka była bardziej rozbudowana ale mniej klimatyczna , trójka to totalne nie porozumienie gra ma tyle błędów że można ją tylko fartem skończyć i ta optymalizacja silnika , na moim Core 2 Duo 2.40 , 2gb Ram i GF 8600 gra ledwo sapie w niektórych momentach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.