Forum Dyskusyjne :: Gothic 4 Arcania

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Online & Offline » Gry » Gothic 4 Arcania

Gothic 4 Arcania
Autor Wiadomość

Cesc 

Wysłany: 2008-05-14, 14:52   Gothic 4 Arcania

Co myślicie o Gothic 4 ?

Jak dla mnie ta gierka z pewnością będzie hitem. Same screeny wskazują że nie będzie pięknej grafiki. A jak na razie jest mało informacji, oto one:
Cytat:

- Gothic 4 tworzone jest przez studio Spellbound.
- Oficjalny podtytuł Gothic 4 to Arcania, a nie jak wcześniej mówiono Genesis.
- Akcja Gothic 4 rozgrywa się 10 lat po zakończeni Gothic'a 3
- Postać którą będziemy grali odwiedzi na pewno cztery różne wyspy, która to każda z nich ma swój klimat.
- Doświadczymy dnia i nocy, tak jak to miało w poprzednich częściach
- Pojawią się nasi starzy znajomi z poprzednich części, jednak nie wiadomo jaki będą mieli oni wpływa na naszą postać i fabułę.
- Spotkamy potwory bestie z wcześniejszych części, jednak zostanie odświeżony ich wygląd.
- Wiadomo już będzie można ujeżdżać bestie, jednak czy będą to konie nie wiadomo, bo w końcu to gra oparta o świat fantasy, więc nie wiadomo co wymyślą twórcy.
- Grafika gry będzie wspierana przez DirectX 10.
- Gra wyjedzie na: PC, PS3, XBOX360.

Informacje pochodzą ze strony http://gothic4.com.pl (moja strona).

Zobaczcie również screeny. Link do Galerii

Piszcie swoje uwagi, przemyślenia, o Gothic 4.

Didi 

Wysłany: 2008-05-17, 16:44   

Przeszedłem wszystkie części Gothica, polecam super fabuła i klimat nie mówiąc o reszcie.. A co do G4 to dowiemy się za parę lat bo nie myślę, że wyjdzie w tym roku, może pod koniec przyszłego.

Lares86 

Wysłany: 2008-05-24, 14:56   

Najlepszy był gothic 1. Giera wymiatała!:) 3 część jakoś mi nie podeszła:( No fakt grafika super, ale gra ogólnie jakaś taka nijaka była:( No pokładam wielkie nadzieje w 4. A grafa ma ponoć wymiatać i screeny to potwierdzają. Acha ponoć wydażenia mają sie odbywać 10 lat po trójce i mamy grać innym bohaterem. A ten stary bohater został królem!!! I można będzie go zabić!!! Jak wiecie coś więcej to dajcie znać. pozdro

I Hate You 

Wysłany: 2008-05-27, 16:33   

Lares86 napisał/a:
Acha ponoć wydaRZenia mają sie odbywać 10 lat po trójce i mamy grać innym bohaterem. A ten stary bohater został królem!!! I można będzie go zabić!!!

Ach, spełniły by się moje najmroczniejsze koszmary nocne, zabić Beziego. Mam nadzieję, że to tylko plotka która nie będzie miała potwierdzenia w faktach :>
Zresztą, gdyby tak rzeczywiście było, Gothic nie był by już (moim zdaniem ;p) Gothicem.

fakty o Ghotic'u napisał/a:
Świat ma być ogromny, w tym że ma być wiele miast, oczywiście dużych, jak i małych.

Właśnie, właśnie. Im świat większy, tym gra szybciej sie nudzi, nikomu przecież nie chce się latać od Xardas'a do jakiegoś paladyna przykładowo, na inną wyspę lub przez 10 innych wiosek, tak samo jak po jakimś czasie nie chce się tej samej, długiej drogi przebywać. Moim zdaniem, to będzie największy minus nowej części :>

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-05-28, 06:19   

I Hate You napisał/a:
Moim zdaniem, to będzie największy minus nowej części :>

A może dodadzą teleporty a'la Morrowind albo konie a'la Oblivion?

Lares86 

Wysłany: 2008-05-28, 09:03   

Cytat:
A może dodadzą teleporty a'la Morrowind albo konie a'la Oblivion?

Teleporty napeno będą, a co do koni to na oficialnej stronie producenta piszą że mają ponoć być.

edric 

Wysłany: 2008-05-28, 12:49   

Czekam na to juz od dawna, kiedy jest premiera?

Lares86 

Wysłany: 2008-05-28, 13:19   

Cytat:
Czekam na to juz od dawna, kiedy jest premiera?

Premiera Gothica 4 jest obecnie ustalona na 25 lutego 2010 roku. No ale pewnie jeszcze ze 2, 3 razy sie obsunie...:(

Szakall 

Wysłany: 2008-05-30, 18:21   

Ja przeszedlem 1,2,3 czesci gothica i jest to dlamnie najlepsza gra jaka jest. Gothic 4 ehh zobaczymy jakie wymagania beda:/;/

Odpowiedz do tematu