Jak dla mnie ta gierka z pewnością będzie hitem. Same screeny wskazują że nie będzie pięknej grafiki. A jak na razie jest mało informacji, oto one:
Cytat:
- Gothic 4 tworzone jest przez studio Spellbound.
- Oficjalny podtytuł Gothic 4 to Arcania, a nie jak wcześniej mówiono Genesis.
- Akcja Gothic 4 rozgrywa się 10 lat po zakończeni Gothic'a 3
- Postać którą będziemy grali odwiedzi na pewno cztery różne wyspy, która to każda z nich ma swój klimat.
- Doświadczymy dnia i nocy, tak jak to miało w poprzednich częściach
- Pojawią się nasi starzy znajomi z poprzednich części, jednak nie wiadomo jaki będą mieli oni wpływa na naszą postać i fabułę.
- Spotkamy potwory bestie z wcześniejszych części, jednak zostanie odświeżony ich wygląd.
- Wiadomo już będzie można ujeżdżać bestie, jednak czy będą to konie nie wiadomo, bo w końcu to gra oparta o świat fantasy, więc nie wiadomo co wymyślą twórcy.
- Grafika gry będzie wspierana przez DirectX 10.
- Gra wyjedzie na: PC, PS3, XBOX360.
Przeszedłem wszystkie części Gothica, polecam super fabuła i klimat nie mówiąc o reszcie.. A co do G4 to dowiemy się za parę lat bo nie myślę, że wyjdzie w tym roku, może pod koniec przyszłego.
Najlepszy był gothic 1. Giera wymiatała!:) 3 część jakoś mi nie podeszła:( No fakt grafika super, ale gra ogólnie jakaś taka nijaka była:( No pokładam wielkie nadzieje w 4. A grafa ma ponoć wymiatać i screeny to potwierdzają. Acha ponoć wydażenia mają sie odbywać 10 lat po trójce i mamy grać innym bohaterem. A ten stary bohater został królem!!! I można będzie go zabić!!! Jak wiecie coś więcej to dajcie znać. pozdro
Wysłany: 2008-05-27, 16:33
Lares86 napisał/a:
Acha ponoć wydaRZenia mają sie odbywać 10 lat po trójce i mamy grać innym bohaterem. A ten stary bohater został królem!!! I można będzie go zabić!!!
Ach, spełniły by się moje najmroczniejsze koszmary nocne, zabić Beziego. Mam nadzieję, że to tylko plotka która nie będzie miała potwierdzenia w faktach :>
Zresztą, gdyby tak rzeczywiście było, Gothic nie był by już (moim zdaniem ;p) Gothicem.
fakty o Ghotic'u napisał/a:
Świat ma być ogromny, w tym że ma być wiele miast, oczywiście dużych, jak i małych.
Właśnie, właśnie. Im świat większy, tym gra szybciej sie nudzi, nikomu przecież nie chce się latać od Xardas'a do jakiegoś paladyna przykładowo, na inną wyspę lub przez 10 innych wiosek, tak samo jak po jakimś czasie nie chce się tej samej, długiej drogi przebywać. Moim zdaniem, to będzie największy minus nowej części :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.