Chyba wszyscy słyszeli o takiej grze komputerowej jak Diablo. Jest to klasyka gier cRPG Poprzednie części gry były rewelacyjne i nie jest to wyłącznie moje subiektywne zdania, wystarczy popatrzeć jak ta gra była popularna.
O 3 części tej gry mówiło sie od dawna. Na internecie pojawiały sie co jakiś czas fałszywe trailery rzekomo zapowiadające Diablo 3. Ale wreszcie...
28.06.2008 na Blizzard WWI zostało oficjalnie ogłoszone że trwają prace nad Diablo 3 i zaprezentowano Cinematic i Gemeplay Trailer do tej gry.
Widzieliście zapowiedź?
Co myślicie o niej?
Jakie macie zdanie na temat tej gry?
Zamierzacie grać jak sie pojawi?
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Wysłany: 2008-07-11, 12:29
boryn_1908 napisał/a:
Widzieliście zapowiedź?
taak <3
boryn_1908 napisał/a:
Co myślicie o niej?
troche powialo neverwinterem i baldurem... No i chca zmniejszyc ilosc postaci, w tym ze kazda klasa bedzie w wersji zenskiej i meskiej. Nie bedzie potionow podobno.. do dupy z tym bo diablo zawsze mi sie bedzie kojarzyc m.in z flaszkami roznokolorowych mikstur i dublowaniem ich jak bylo w 1 czesci
Wysłany: 2008-07-12, 02:11
e tam jaki tam rpg, liniowy ze az zeby bola, jedyne co tam jest z porzadnego rpg to rozwoj postaci
mala ilosc postaci, za mala, zamieniaja w hak end slasz ta gre
za to przypomniala mi sie zajebista reklama d2
http://pl.youtube.com/watch?v=vyNvoOAofIM
uwielbiam ja
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.