Ze wzgledu ze link podany przez Michala do programu nie dziala dokladnie a mianowicie to po wybraniu linku stronka nie laduje sie prawidlowo (bynajmniej u mnie ) i trzeba wpisac od nowa nazwe glownej stronki i od nowa szukac tego programu to w takim razie pozwolilem sobie (mam nadzieje ze sie nie gniewasz ) podac prawidlowy link do tego wlasnie programu (angielska wersja - beta) z tego samego serwisu co Michal:
Link prowadzi do pobrania polskiej wersji wyzej wymienionego programu przez Michala prosto ze strony producenta.
==========================================
Jezeli dwa pierwsze linki zawioda (co watpie i zachecam do pobierania wlasnie od producenta ) dolanczam jeszcze nizej alternatywny link z ktorego bedzie mozna pobrac rowniez polska wersje ale tym razem ze stronki www.amnezja.org :
Ostatnie dwa linki prowadza do pobrania jak na razie najnowszej stabilnej wersji oprogramowania po polsku tzn. 0.9.9.9
UWAGA!!! Prawdopodobnie dany program dziala tylko pod kontrola systemow z rodziny Windows NT (NT, 2000, XP, 2003 ze wszystkimi ich odmianami) wiec na wczesniejszych wersjach systemu Windows moze nie dzialac prawidlowo, wogole sie nie uruchamiac lub tez powodowac niestabilnosc systemu
Ponownie posiadam linki do stronek gdzie wszystko jest opisane na temat tego programiku Jak cos to walic do mnie na PW lub GG Linkow nie zamieszcze bo sa to linki do innego forum a linkow do innych for nie mozna tu z tego co wiem wklejac bo ma sie pozniej opiernicz od Admina lub Modow
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-06-26, 10:53, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.